Wij maken elke dag de beste salades. Gezond, met leuke ingrediënten en snel mee te nemen. En voedzaam genoeg om de rest van de dag te trotseren.

 

ONZE MISSIE

Dat is waar we voor gaan. Dé Saladebar worden in Gent. Een plaats waar je naar terugkomt. Voor je lunch op het werk, een lekkere salade op je vrije dag of een gezonde take-away na een lange dag.

We vinden dat onze salades een volwaardig gerecht moeten zijn. En betaalbaar. Perfect op smaak gebracht met de beste ingrediënten die we kunnen vinden. Daar zoeken we de juiste leveranciers voor. We doen ons best om zoveel mogelijk met producten van bij ons te werken. Dat is altijd het lekkerst.

We hebben natuurlijk onze klassiekers bij Romain Roquette, maar onze salades veranderen voortdurend mee met de seizoenen. Zo werken we altijd met de juiste producten, wanneer ze op hun lekkerst zijn. Vraag ons gerust eens hoe we het allemaal aanpakken. We vertellen er graag over, want het is onze passie.

Alles wat we maken, is klaar om meteen mee te nemen.  De groentjes zijn hapklaar versneden en je krijgt je salade mee in de handigste saladbowl. Want jij kiest waar en wanneer je onze salades eet. 

Probeer ook zeker onze lekkere verse soep uit. We maken ze elke dag opnieuw. Dikwijls met seizoensgroenten maar ook hier maken we de klassiekers klaar. Met een kom soep, een lekkere saladbowl en een homemade iced tea hebben we de gezondste lunch voor wie dat wil. En vooral voor wie grote honger heeft.

IMG_1992.JPG

The salad boys

Wij kennen elkaar al 15 jaar en zijn nu helemaal klaar om onze passie aan de wereld te leren kennen. Romain Roquette is een droom die we heel zorgvuldig hebben waargemaakt.

Een professionele horeca-opleiding heeft geen van ons tweeën.  Het is door onze jarenlange interesse in alles wat met eten te maken heeft, dat we Romain Roquette hebben bedacht.  Samen met de juiste partners die ons de knepen van het vak hebben geleerd.

We hebben heel duidelijke ideeën wat we de mensen willen geven en blijven er tegelijk voortdurend over nadenken. Nieuwe groenten uitproberen, lekkere kruiden ontdekken of leuke combinaties vinden. 

Laat ons zeker weten wat jij van onze salades vindt!

HET INTERIEUR

Ons interieur is helemaal waar me met Romain Roquette voor staan: zelf bedacht, authentiek, no-nonsense en klaar om elk soort klant te bedienen. Er is plaats voor wie even weg wil van z’n werkplek en bij ons komt lunchen. Voor wie met vrienden langskomt, het gezin of de hele familie! Ontworpen door GASPARD en ingericht door STUDIO VANGST.

We hebben vooral nagedacht hoe we iedereen zo vlot mogelijk kunnen helpen. Ook wie weinig tijd heeft. Zelfs als het druk is, willen we dat iedereen genoeg plaats heeft en zo snel mogelijk kan genieten van onze salades. Die maken we zo vers als het kan, van achter onze fijne toog.